Драгомир Петров е четирикратен национален шампион по кикбокс, носител на Европейска

...
Драгомир Петров е четирикратен национален шампион по кикбокс, носител на Европейска
Коментари Харесай

Драгомир Петров преди SENSHI 22: Ще се раздадем за България, целта ми е световната титла!

Драгомир Петров е четирикратен народен първенец по кикбокс, притежател на Европейска купа по муай тай на " EMC " през 2019 година, победител във веригата " Wizard ". Той завоюва европейската купа на SENSHI в категория до 70 кг. през 2023 година

Предстои му отбрана на купата на арената на SENSHI 22 против поляка Бартош Ботвина, а преди грандиозното събитие Драго прие да даде просторно интервю за ТОПСПОРТ .

Драго, следва ти отбрана на купата на SENSHI 22, по какъв начин се подготвяш за конфликта?

- Малко отмора си дадох след последния мач, само че се приготвям прочувствено, кондиционно. С екипа ми направихме много дълъг интервал от подготвителни лагери, тренирахме и в Нидерландия. Мисля, че съм съвършен.
 Снимка 643489
Източник:

Разучил ли си слабостите на противника, както и мощните му съставни елементи?

– Проучих главно противоположния гард, не съм се вглъбявал прекомерно доста. Гледам да наложа моя жанр на игра, с цел да му е дискомфортно на него.

Усеща ли се по-голямо напрежение при теб, защото ще се стремиш в този двубой да защитиш скъпото си отличие?

- Във всеки мач съществува напрежение, тъй като упованията са високи, всеки чака да надвивам. Това значи, че всякога трябва да демонстрирам повече и повече от себе си, което е мъчно на такова равнище постоянно да демонстрираш нещо ново. Всеки един от мачовете ни е качен в интернет, би трябвало да сюрпризирам всякога съперника. 
 Снимка 580478
Източник:

Чужденците идват освободени и на родна земя, колкото и да е хубаво, е нож с две остриета. Длъжни сме да сме фокусирани, да не се подаваме на страстта.

С пряк нокаут ли предпочиташ да надвиеш съперника ти?

- След мача ще приказвам, просто ще дам 100 % от себе си, както постоянно моите мачове са цялостни със заряд, ще дава същинско представление на публиката и на всички почитатели към екраните. 

Съгласен ли си с всеобщото мнение, че SENSHI е най-престижното събитие, на което всеки български боец е кадърен да се изяви?

- Не единствено български. SENSHI към този момент стъпва на международната сцена, откогато играя имам предложения към много огромни вериги. Даже след SENSHI ще обявим огромна изненада. Предимствата, които ни носи SENSHI, ни дават убеденост, че в действителност сме на високо равнище, тъй като множеството съперници са над междинното равнище, дръзвам да настоявам на високо ниво.
 Снимка 493192
Източник:

На кого най-вече си благодарен в спортната си кариера до момента и има ли някой, на който посвещаваш триумфите си?

- На моите треньори Николай Мишев, Павел Живков, Краси Костов, който е кондиционен треньор. Рехабилитаторът ни Тончо Тончев, Георги Терзиев, всички спонсори, брачната половинка ми с цялото семейство. Те постоянно са до мен и съм им признателен, че ме поддържат.

Сподели какви са ти дълготрайните цели?

- Ако би трябвало да съм почтен, преди три години тези неща, които се случиха, не чаках, че ще станат, че ще се състезавам в най-големите вериги. Целта ми е да съм международен първенец, да оставя следа след себе си за българския Кикбокс на международната сцена.

Ще участват ли твои близки измежду екзалтираната аудитория на SENSHI?

- Разбира се! Почти всякога участват. Само моята брачна половинка ще отсъства заради повода, че в идващия месец ще се роди първородния ми наследник, това ще ми служи за спомагателна мотивация. Приятели и родственици не стопират да ми оказват поддръжка. Смея да заявя, че съм един от обичаните български боксьори, за което им благодаря.
 Снимка 618085
Източник:

И за край, ще отправиш ли обръщение към почитателите?

- Мога да им кажа да дойдат и да се насладят. Едни от най-класните български боксьори ще излязат на сцената в курортния комплекс " Св. св. Константин и Елена ". Ние ще се раздадем за тях и за България, убеждавам ги, че ще поставим старания да завоюваме български победи!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР